Ett liv med rocken

De finns få klassiska rockers idag. Som tur är kan man fortfarande sätta på en klassisk platta och låta musiken bli en del av vardagen, och vardagen en del av musiken. Men visst kan den mentalitet som har speglat den tidigare rocken, fortfarande behövs idag? Kanske krävs det att vissa personer axlar rollen och tar på sig superhjälte-manteln. För att på riktigt bli en modern rocker.  Det är dags att ta på sig skinnjackan, solglasögonen och bli den moderna Jerry Lee Lewis. Eller den moderna Little Richard. Du bestämmer själv.

Kvinnor inom rocken

Vid en första anblick verkat det tomt på kvinnor på den klassiska och ursprungliga scenen för rock n´roll. Tittar man lite närmare, så upptäcker man dem dock. Så många begåvade kvinnor. Idag klassas de flesta under den tiden, då Elvis var som störst, främst inom genren blues och kanske inte lika mycket inom rock n´roll. Här fanns Hattie Hart, Ida Cox, Bassie Smith och Ethel Waters för att nämna några få. Även kvinnor idag har alltså förebilder att blicka tillbaka på.

Några av sakerna man behöver få ordning på för att lyckas föra in rock n ´rollen i sitt liv är att hitta:

  • Den rätta attityden
  • Den rätta stilen
  • Den rätta livsstilen

Förstärk känslan i musiken

Det hela kanske verkar strikt, men man bör vara medveten om att ens egna personliga spelutrymme är stort på punkterna ovan. Med den rätta känslan kan man få ihop det utan att följa de striktaste mallarna. Det går alltså att göra en egen tolkning för att hitta ett uttryck som passar en själv.

Något som alltid kommer att vara i fokus, oavsett den egna personliga tolkningen i övrigt är musiken. För att kunna lyssna på musik när den är som bäst behöver man den rätta utrustningen. Vill man kunna hitta sådana produkter billigare online så kan man leta efter billigare fynd hos Fyndiq, http://fyndiq.se/elektronik/, där man alltid har bra priser på märken och produkter inom olika områden. Via länken hittar man elektronik-prylar för att kunna göra musiken till en så bra upplevelse som möjligt. Webbplatsen har även hårprodukter, kläder och smink för dem som vill passa på att ordna hela stilen.